Bioman

Biogas til energi

Biogas til energi

Biogas som energi til jeres virksomhed

Bioman leverer klimavenligt biogas til alle virksomheder, der bruger gas til deres processer – uanset hvor i landet man har behov for at skifte fossil gas ud med bæredygtig biogas. Det kræver blot, at I har adgang til en naturgasledning.

Græs mod lys himmel
Lastbil på landevej

Levering af biogas i praksis

Hvordan forgår det i praksis

Bioman er del af Bigadan-koncernen, som er en af landets største producenter af biogas. En del af den biogas vores anlæg fremstiller, renser vi til biometan og sender på naturgasnettet.

Hver dag modtager vores anlæg et certifikat fra myndigheder, der viser hvor meget biometan, der er leveret til det danske naturgasnet. Biometanen kan vi efterfølgende sælge til virksomheder, der ønsker bæredygtig energi til deres produktion og opvarmning af bygninger.

Dette gør vi ved at udstede et certifikat på den mængte biometan, som I ønsker at købe. Dette certifikat er jeres garanti for, at I har købt og brugt biometan i jeres produktion.

Samtidig sørger myndighed for igennem Energinet.dk, at holde regnskab med mængderne af biometan, der er produceret af vores biogasanlæg og leveret til jeres produktion.

Alt dette kan I læse mere om på Energinet.dk’s hjemmeside.

Biogas til energi

Biometan fra Bioman
– jeres garanti for nærhed

Biometan fra Bioman

Vores anlæg producerer biogas på bl.a. gylle, madaffald fra danske husstande, restauranter og kantiner samt organisk affald fra industrivirksomheder. Biomasserne overvåger vi nøje, så vi altid ved, hvor og hvor meget vi har modtaget fra vores leverandører. Dette giver sikkerhed og sporbarhed, samtidig har vi mulighed for at udstede et certifikat, på lige præcis den biomasse I måtte ønske.

Herunder kan I læse mere om hvilke biomasser, vi anvender i vores anlæg, samt hvordan vi fremstiller biogas og biometan:

Herunder kan I læse mere om hvilke biomasser, vi anvender i vores anlæg, samt hvordan vi fremstiller biogas og biometan:

Kontakt

Skal din næste investering være klimaneutral?

Kontakt os nu og få en snak om vores samarbejdsaftaler.

Bioman
Mobil: 6915 2255
Mail: info@bioman.dk