Biogas til transport

100% klimavenligt og
konkurrencedygtigt biobrændstof

100% klimavenligt og konkurrence-
dygtigt biobrændstof

Biogas til transport

Vejen til klimavenlig transport er biogas

Biogas er ikke klimaneutral, men når den opsamles fra gylle, organisk affald og erstatter diesel i lastbilen, så kan man opnå væsentlige reduktion i udledning af klimagasser – i nogle tilfælde dobbelt klimaeffekt.

Klimavenlig transport er biogas, da vi nemt kan omskifte vores kørsel til biogas og samtidig skåne miljøet.

Hvis du vil læse mere om biogassens mange fordele i transport så klik her.

Lastbil på landevej

Billigste klimavenlige alternativ til diesel

Det behøver ikke at koste ekstra at køre på biogas fra Bioman. Som vognmand kan du fortsat levere en konkurrencedygtig service til dine kunder. Samtidig kan I imødekomme stadig stigende krav om klimavenlig transport og mindre støj.

Biogas til lastbiler er

- 100% klimavenligt
- mindre støjende
- godt for miljøet
- konkurrencedygtigt

Biogas

Få en aftale
med Bioman

Vi leverer biogassen til jer igennem en biogas-tankstation enten placeret, hvor I kører, eller måske igennem et tankanlæg hos jer. Det eneste det kræver er, at I har et tilstrækkeligt brændstofforbrug.

Biogas fra Bioman er jeres garanti for, at I får en konkurrencedygtig pris. Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende samlede driftsøkonomi og finder en løsning, der passer jer. Den eneste forudsætning vi stiller, er at I tanker biogas fra vores tank.

Fakta om biogas

Biogas er fremtidens CO2 neutrale brændstof til danske lastbiler. Gassen udvindes af naturlige ressourcer som gylle fra landbruget og det organiske affald fra husstands sortering. Klimaet vinder, fordi gassen ikke bare forsvinder op i luften – men bliver opsamlet på vores anlæg og renset, så den kan genbruges i gasdrevne lastbiler. Når vi samtidig erstatter diesel, som er et fossilt brændstof, så opnår vi en dobbelt klimaeffekt. Disse fordele har EU også indset, hvilket er grunden til at biogassen er godkendt som et af de få avancerede biobrændstoffer, når den udvindes af bl.a. gylle og organisk affald. Det er derfor, at vi med sikkerhed kan sige, at vejen til klimavenlig transport er biogas. Vores miljø og vandløb nyder godt af biogasproduktion, da vi forsyner landbruget med en mere skånsom og naturlig gødning.

Hvis du søger mere viden om biogassens mange fordele til transport, så læs mere på nedenstående links:b

Kontakt

Skal din næste investering være klimavenlig?

Kontakt os nu og få en snak om vores samarbejdsaftaler.

Bioman
Mobil: 6915 2255
Mail: biogas@bioman.dk