Biogas til Transport

CO2-fri transport
Spar miljøet - uden ekstraudgifter

Hvorfor

Vejen til klimavenlig transport er biogas

Biogas er ikke klimaneutral, men når den opsamles fra gylle, organisk affald og erstatter diesel i lastbilen, så opnår vi en dobbelt reduktion af klimagasser. Klimavenlig transport er biogas, da vi nemt kan omskifte vores kørsel til biogas og samtidig skåne miljøet.

Hvis du vil læse mere om biogassens mange fordele i transport så klik her.

Lastbil på landevej

Samme lave omkostning som diesel

Det behøver ikke at koste ekstra at køre på biogas fra Bioman. Som vognmand kan du fortsat levere en konkurrencedygtig service til dine kunder. Samtidig kan I imødekomme stadig stigende krav om klimavenlig transport og mindre støj.

Biogas til lastbiler er:

100% CO2-neutral
Mindre støjende
Godt for miljøet
Konkurrencedygtigt

Biogas

Få en aftale
med Bioman

Vi leverer biogassen til jer igennem en biogas-tankstation enten placeret hvor I kører eller måske igennem et tankanlæg hos jer. Det eneste det kræver er, at I har et tilstrækkeligt brændstofforbrug.

Biogas fra Bioman er jeres garanti for, at I får en konkurrencedygtig pris. Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende samlede driftsøkonomi og finder en løsning, der passer jer. Den eneste forudsætning vi stiller, er at I tanker biogas fra vores tank.

Fakta om Biogas

Biogas er fremtidens CO2 neutrale brændstof til danske lastbiler. Gassen udvindes af naturlige ressourcer som gylle fra landbruget og det organiske affald fra husstands sortering. Klimaet vinder, fordi gassen ikke bare forsvinder op i luften – men bliver opsamlet på vores anlæg og renset, så den kan genbruges i gasdrevne lastbiler. Når vi samtidig erstatter diesel, som er et fossilt brændstof, så opnår vi en dobbelt klimaeffekt. Disse fordele har EU også indset, hvilket er grunden til at biogassen er godkendt som et af de få avancerede biobrændstoffer, når den udvindes af bl.a. gylle og organisk affald. Det er derfor, at vi med sikkerhed kan sige, at vejen til klimavenlig transport er biogas. Vores miljø og vandløb nyder godt af biogasproduktion, da vi forsyner landbruget med en mere skånsom og naturlig gødning.

Hvis du søger mere viden om biogassens mange fordele til transport, så læs mere på nedenstående links:

Biogas til transport

Q&A

Læs herunder og finde svar på dine spørgsmål om biogas til transport, vores tankstationer m.m.

Du kan kontakte os på telefon 6915 2255 eller skrive til os på mail@bioman.dk

Kontakt vores vagtansvarlige på det telefonnummer anført på standeren.

I dagstimerne på hverdage ring da på telefon 6915 2255. Udenfor arbejdstid kontakt da vores vagtansvarlige via telefonnummeret anført på standeren.

Du kan finde relevante svar på dine spørgsmål om biogas til transport og biogaslastbiler på hjemmesiden https://www.gasbiler.info/. Hjemmesiden drives af Dansk Gas Center (DGC).

Derudover er der også informationer transportbiogas og de politiske perspektiver på brancheforeningen Biogas Danmarks hjemmeside https://www.biogas.dk/

Kontakt vores bogholderi på telefon 6915 2255.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på mail@bioman.dk eller 6915 2255. Så finder vi nogen, der kan hjælpe dig.

Ved Horsens Bioenergi, Ålkærgårdsvej 13, 8700 Horsens

Ved Alex Andersen, Logistikvej 19, 5250 Odense SV

Ved KP Logistik, Centervej 9, 4600 Køge

Ved Scania Danmark, Industribuen 19, 2635 Ishøj

Horsens:
Odense:
Ishøj:
Køge:

Bioman bestil tankkort form

Virksomhedsinformation

Virksomhedsdata kan hentes via virk.dk


Kontaktperson information


Faktureringsinformation


Anden information


Kontakt

Skal din næste investering være klimaneutral?

Kontakt os nu og få en snak om vores samarbejdsaftaler.

Bioman
Mobil: 6915 2255
Mail: info@bioman.dk